Stukje bij beetje kunnen er steeds wat meer dingen, maar nog steeds is niet alles zoals het zou moeten zijn. Heel begrijpelijk dus als je graag even weg wilt van de realiteit en heerlijk wil ontspannen op een andere plek, niet hoeven denken aan de tijd waarin we nu zitten. Op vakantie gaan is nog een lastige, maar een heerlijke ontsnapping naar een hotel in eigen land is ook zeker niet verkeerd.

Kies je plek

Er is genoeg keuze om naar te vertrekken als het aankomt op hotels in Nederland, maar wat dacht je van een bezoekje aan een hotel op een Waddeneiland? Hotel nobel Ameland bied je een plek om te kunnen overnachten, terwijl je overdag de prachtige plekken van Ameland kunt ontdekken. Het Nobel Hotel Ameland is een familiebedrijf en kent een warme gastvrijheid. Het hotel beschikt, naast verschillende kamers natuurlijk, ook over een café en een restaurant. Zo kun je dus de hele dag door in het hotel terecht om even een lekker kopje koffie te kunnen doen of om te lunchen. Zo heb je een heerlijk thuis gevoel, terwijl je zelf niet veel hoeft te doen. Nobel Hotel Ameland bevindt zich in het midden van het eiland waardoor veel plekken makkelijk te bereiken zijn met bijvoorbeeld de fiets, auto of de bus. Je hoeft dus niet ver te zoeken om leuke plekjes van het eiland te kunnen ontdekken.

Belangrijke informatie

Als je besluit een uitstapje te maken naar een hotel, zijn een aantal zaken belangrijk om vooraf te weten. Zo kun je bij het Nobel Hotel Ameland gratis je auto parkeren, iets wat zeker niet verkeerd is. Je hoeft er dus niet voor te betalen en het is ook niet zo dat je heel ergens anders je auto hoeft te parkeren. Veel eigen kamers beschikken over een terrasje waar je dus kunt roken, mocht dit nodig zijn. In het hotel zelf is dit namelijk niet toegestaan. Ook beschikt de kamer over een minibar waar je gratis gebruik van kunt maken en er is een waterkoker tot je beschikking. Je kunt dus, wanneer je in de avond op de hotelkamer doorbrengt, een lekker kopje thee zetten om het nog wat huiselijker voor jezelf te maken. 

Gastvrijheid

Een heel belangrijk aspect van het hotelleven, is de gastvrijheid waarover een hotel kan beschikken. De ervaring wordt nog fijner wanneer je ergens aankomt en je ultiem gastvrij wordt ontvangen. Hotel nobel kent ook borreltijd, waar je heerlijk kunt genieten van een drankje. De gastvrijheid voel je overal en ook het feit dat het een familiebedrijf is brengt sfeer in het hotel. Zo voel je je tijdens je verblijf nog meer thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *