Met de huidige coronamaatregelen kunnen we niet ver reizen. Het wordt zelfs ten strengste afgeraden om überhaupt ergens naartoe te gaan. Toch zijn er plekken, niet ver van Nederland, waar we naartoe kunnen. Dit kan zowel met het vliegtuig, als met de auto of trein. Europa kent veel mooie plekken die in de winter warm zijn. Ook voor de kou liefhebbers zijn er genoeg plekken om wintersport uit te oefenen. Zo kunnen we toch nog een paar dagen ergens naartoe waar het geen rode zone is om een mooie tijd te hebben met elkaar tijdens de feestdagen.

Frankrijk

Houd je niet van de koude winterdagen? Vergeet de winter en bezoek een vakantiepark in Frankrijk. Frankrijk is niet ver van Nederland, is een groot land met veel verschillende streken en in het Zuiden is het er nog erg warm. Je kunt ervoor kiezen de gehele vakantie op één plek te blijven, maar je kunt na je vakantiepark ook door reizen naar bijvoorbeeld Languedoc in het Zuiden. Zo begin je in het Noorden en ga je steeds verder naar de warmere plekken toe.

Zwitserland

Opzoek naar een beetje avontuur? Zwitserland heeft prachtige gebieden waar je diverse wintersporten kunt uitoefenen. Later kun je op je kamer met je vrienden genieten van een aprés ski sessie en de dag daarna weer lekker skiën. Het voordeel aan wintersport is dat je veel beweegt en toch kunt genieten van de heerlijke zon de hele dag.

Scandinavië

Bij de koude winterdagen horen donkere dagen met dikke truien, warme chocolademelk en een beetje genieten van de romantische sfeer. In de Scandinavische landen is het de afgelopen maanden redelijk rustig geweest wat betreft corona gevallen. Kijk vooraf waar je wel en niet naartoe kunt en of je zelf niet vanuit een rode zone reist. Geniet hier van de prachtige interieur merken, mooie plekken en gezellige avonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *